Következő programunk: 2022. augusztus 11-14. - Nyári táborozás; 2022. augusztus 28. - Szenior Atlétikai Bajnokság - elsősegély-ügyelet; 2022. szeptember 3-4. - Pécelfeszt - elsősegély-ügyelet és játékos elsősegély bemutató
 Adószámunk: 18079052-1-42rendelkező nyilatkozat az 1%-ról 

Apró információk

Befejeződött az adó egy százalékának gyűjtése. A NAV által a 2021. évben egyesületünknek átutalt 196 ezer Ft összegből elsősegély-oktatásokat és bemutatókat, illetve több helyen egészségmegőrző, közegészségügyi és járványmegelőző programot szerveztünk. Köszönjük az 1%-os felajánlásokat!
Adószámunk: 18079052-1-42. Adj 1% esélyt az életmentőknek!

Egyesületünket nem támogatják külföldről, mindez már az 1946.06.02-i kezdet, illetve az 1995.09.30-i egyesületi alapítás óta így volt/van! Ezáltal az IFELORE Egyesület nem számít külföldről támogatott szervezetnek!

Köszönetet mondunk a 2019-2020. évben támogatóink közé bekerült cégnek/intézményeknek: KM Kristály Gyógyszertár (Győr), Menta Gyógyszertár (Tatabánya), Innomed Medical Zrt. (Budapest), Mikron Invest Kft. (Budapest), Kőrösi Csoma S. Kőbányai Kulturális Központ, illetve Kőbánya és Pesterzsébet Önkormányzata. 2021-ben a támogatóink közé bekerült a Budapesti Atlétikai Szövegtség. Köszönet még sok pártoló és egyesületi tagunknak illetve önkéntesünknek, mert a segítségük fontos fennmaradásunkhoz! Támogatásukra a továbbiakban is számítunk!

Szakmai támogatást kapunk a Magyar Pedagógiai Társaságtól (MPT). Egyesületünk nevelési és mozgalompedagógiai munkáját segítik. Az IFELORE is közreműködik az MPT programjainak szervezésében. A társaság ifjúság-mozgalompedagógiai programjainak lebonyolítását segítjük! A legutóbbi, a Széchenyi-hegyi Gyermekvasúton megrendezett, s az Úttörővasút átadásának 71. évfordulóját megünneplő közös eseményünkön ifjúsági szervezeti partnerként eleveníthettük fel az hét évtized emlékezetes ifjúság-mozgalmi eseményeit.

Az előző ifivezető-képző tréningünk a Fejér megyei Gárdonyban volt megrendezve, majd a nyáron Tatán, az ősszel Nagykovácsiban találkoztunk. A programok a járványügyi szabályok tejes betartásával valósultak meg. Közös főzés, túrázás és testedzés is volt a kétnapos programon.

Az elmúlt években Ópusztaszeren, Velencén és Révfülöpön táboroztunk. Lakhattunk nádkunyhóban, jártunk madárlesen, s hajókáztunk a magyar tengeren. Volt lehetőség nádazni, tapasztani, kecsketejet inni, szabadban és cserépedényben főzni, falumúzeumot látogatni, strandolni, dinnyeevő versenyezni, vonatozni stb. Az ifivezetők tervei szerint: ezentúl a nyári tábort csak a Balatonhoz (naaaa Velencei tóhoz is jó) szervezzük! Sokat strandoljunk majd, és jó csapatot kovácsoljunk össze!