Következő programunk: 2022. július 2. - Elsősegély-oktatás; 2022. július 16-17. - Old Lake Man triatlon verseny - elsősegély-ügyelet; 2022. augusztus 6-7. - Magyarok Országos Gyűlése - elsősegély-ügyelet
 Adószámunk: 18079052-1-42rendelkező nyilatkozat az 1%-ról 

Aktuális

Egyesületünk önkénteseinek tavalyi, tavaly előtti programjai jól sikerültek. Jártunk a pusztában, táboroztunk a Balatonon, sok elsősegély-ügyeletet vállalva bejártuk az országot: voltunk Nato-futáson Budapesten, Old Lake Man versenyen Tatán, MOGY-szervezői találkozón Ópusztaszeren. Decemberben utcai kürtőskalácspartit szerveztünk a Havanna lakótelepen. Egy technikaielsősegély-képzést is elkezdtünk. Sikerült az egyesületi logónk (kék Konstantin-kereszt) levédetését meghosszabbítani; ajándékbögrét készíttetni; tízezer fő fölé emelni az egészségi állapotfelméréseinken résztvevők számát. Feladataink sikeres lebonyolításában 54 önkéntesünk és több vezetőnk is részt vett! Munkájukra a továbbiakban is számítunk! Gyűjtött adományaink 147 gyerekhez és fiatalhoz jutottak el! Mindezekért köszönet!
Most elsősegély-oktatásra, civil és sportprogramok elsősegély-ügyeletére készülünk; valamint több ifjúsági és szabadidős programban veszünk részt. Figyeld programjainkat, s kapcsolódj be azokba! Ha képeket is keresel, akkor: https://www.facebook.com/IFELORE
Elsősegély-bemutatót tartottunk egy újpesti iskolában. Összefoglaló film is készült róla:Egyesületünk - felkérésre - az iskolai közösségi szolgálatokhoz szükséges tájékoztatót és tanfolyamot tart. Az önkéntes munka az iskolai közösségi szolgálatba (50 órás) beszámítható. Tájékoztatóra és szerződéskötésre jelentkezni lehet képviselőnknél (e-mail), illetve programjainkra önkéntesnek a programszervezőknél (ld. az Aktuális programok-menüpontban)!

Ha nem fizettél tagdíjat, akkor ezt mielőbb rendezd! Emlékeztetőül: 18 éves korig 1.000 Ft, 19-25 éves 2.000 Ft/év! Jelenleg csak átutalással fizethető be (11991102-02155254)!

IFELORE = Elsősegélynyújtók együtt egy jó csapatban!